Mot julen!

Jag sitter och väntar på ett försenat flyg som ska ta mig till Stockholm där jag senare ska flyga till Kristianstad!
Äntligen har jag jullov, känns helt galet men sant. Mitt jullov är på riktigt helt fullt, nu från den 18:e till och med 23:e jobbar jag heldagar på Guldsmeden, sen tänker jag fira jul 24-26 med familj och släkt. Efter det är tanken att min fina Andreas ska komma till Skåne och hälsa på och därefter är tanken att vi ska åka till Åland innan vi finns på plats i Piteå igen, senast 6/1.
 
Det har varit en konstig termin, jag har sett sidor hos människor jag inte trodde att de hade och det har gjort mig illa. Jag bli ledsen av att människor inte kan bete sig som vuxna utan ignorera och välja bort i stället för att frontera problemet och förklara för den som tydligen gjort fel. Nej jag är tydligen inte värd en förklaring eller få möjligheten att förstå. Jag har aldrig någonsin mått såhär dåligt av att förlora en vän men samtidigt har jag aldrig varit såhär besviken och arg på någon. En del saker går inte att fixa och du har gjort det till en omöjlighet.
Däremot har det genom att du stängt dörren har jag öppnat nya, jag har äntligen börjat se världen från mina egna ögon och utan andras starka åsikter och värderingar, jag kan nu själv bestämma vad jag vill, vad jag tycker och hur jag ska handla. Jag ser nu genom ögon utifrån och jag är glad att slippa vara i någon elak bubbla där det är så jväla mycket skitsnack om varandra att jag kräker. Tack för att jag slipper detta nu, nu är det bara jag och jag väljer själv.
 
Det är många känslor, många jobbiga stunder och många misstag som ska biarbetas och raderas och jag jobbar på det och önskar att jag kunde säga att det är enkelt men då ljuger jag för det är inte lätt, livet är inte lätt men så fort jag kan välja att inte vara nära det som sårar mig då mår jag bra!
 
Nästa termin blir en konstig termin, min klass splittras och ja jag tycker att det till viss del är fruktansvärt skönt men att en fin person ska flytt från Piteå gör mig ledsen i ögat och att jag inte ska omringas av kreativa människor hela tiden känns tråkigt.
 
Jag kom in på distanskursen i Historia vid Högskolan i Halmstad vilket betyder att jag kommer börja läsa där ifrån v.4 på heltid samtidgt som att jag kommer läsa Avancerad dans på musikhögskolan på heltid från v.4. Min vår kommer vara tuff och jag kommer vara trött men med fantastiskt stöttning från lärare, familj & Andreas känns det ändå ganska lätt och rätt.
 
Till sommaren kommer jag flytta ifrån Piteå, möjligtvis flytta till Halmstad och fortsätta min utbildnig där, det känns som ett bra beslut. Jag får vara närmare skåne och har beslutat att köpe en bil så att jag kan köra och äta söndagsmiddag hos mina föräldrar, jag gissar på att dem är lyckliga för mitt beslut.
Jag kan inte lova att det kommer bli såhär för jag kan ändra mig men såhär ser min framtid ut just nu.
 
Jag är på väg hem nu, och jag ska få känna mig lite igen:)
Skåne, vi ses snart!
 
Puss från er Malin