Sista dagen

Hej ni fina som läser detta!
Idag är det sista dagen på praktiken.
Är på väg till Lund nu men resan tar ju en stund så jag passar på att blogga:)

Jag har haft en fantastiskt tid i Lund, en otroligt givande och inspirerande tid:)
Eleverna är helt fantastiska, jag blir lycklig och avundsjuk på samma gång, tänk om jag hade fått den möjligheten att få gå på det gymnasiet när jag var i deras ålder men tyvärr fanns det inte då.
Lärarna är med så sjukt fantastiska, vilken enorm kunskap dem har, erfarenheter och glädje. Det är precis i denna miljö jag vill ha mitt framtida arbete, möjligheten att varje dag få arbeta med elever som verkligen älskar dans och brinner för det.
Idag ska jag undervisa andra halvan av åk 1, dem är underbara.
Jag vill se deras utveckling till de går ut gymnasiet men eftersom jag bara har varit där i 3,5v finns det ju ingen möjlighet till det. Jag har absolut fått ännu ett stort JA till att jag valt rätt väg i livet, jag ska bli Danslärare och jag ska bli en fantastisk sådan:)

Ikväll bär det av upp till Piteå igen, jag är egentligen inte så sugen på att åka dit för jag vet att schemat är överfullt fram tills jul och jag blir trött bara jag tänker på det men samtidigt finns finaste Andreas i Piteå och ja, jag saknar honom massor så det ska bli underbart att få krypa upp i hans famn och känna mig omtyckt igen:)

Jag tackar Skåne och allt underbart här för denna gången, älskade föräldrar ni är bäst i hela världen och tack för att ni tagit hand om mig, älskar er:):)

Vi ses snart Norrland!
Puss från er Malin