Lämnar Åland..

Hej ni fina!
Jag sitter på båten på väg mot Stockholm, mot skåne, jag ska åka hem. Jag har spenderat några dagar på Åland, firat in det nya året med Andreas och hans fina vänner. Spenderat tid och umgåtts med Andreas fantastiska familj och idag har jag varit tvungen att lämna det/dem. Men inte nog med det, jag var tvungen att lämna Andreas, igen. Varje gång är det lika jobbigt, vara sig vi vet när vi ses nästa gång så är det tungt, hejdå pussen, att behöva gå ifrån varandra, att alltid behöva säga hejdå!
Känslan att vilja bo med varandra ökar, känslan av att i så fall behöva säga hejdå men ändå alltid vet att den andra kommer hem till vårt hem igen. Det är bara tungt att alltid behöva åka någonstans för att ses, aldrig bara få stanna upp på ett och samma ställe. Det är värt att säga hejdå för stunden när jag vet att han är helt perfekt för mig, som att alla bitar av mitt liv faller på plats på något konstigt sätt bara av att ha honom i mitt liv. Han får mig att se på världen med andra ögon, får mig att förstå vad som verkligen är viktigt och får mig att lugna ner mig men samtidigt låta mig vara sprallig och drömma om framtiden. Jag längtar till att jag blir klar med mina studier, då ska jag prioritera mig och Andreas, prioritera hans drömmar och stötta hans val i livet.
 
Nu ska jag hem till några andra viktiga människor i mitt liv, mamma & pappa. De två som format mig till den jag är, lärt mig allt jag behöver kunna för att klara mig. De två människorna som älskar mig oavsett vad, dom som vad som än händer ALLTID kommer vara en del av mig, kött och blod- förevigt! Hemma finns också min Prins, älskade Tage. Katten som är precis som en bror för mig, som jag älskar så mycket! Och min syster, min knasiga syster som jag är så stolt över!!! Det ska ändå bli fint att komma hem till er:)
 
Vi ska, uppskatta varandra, behandla varandra med respekt, inte ljuga, inte ignorera och aldrig ta varandra förgivet!!!
 
Så med en kärleksförklaring till Andreas lämnar jag nu Åland med en tår i ögat, en klump i magen och kärlek i hjärtat! Andreas- du är mannen i mitt liv!
 
Puss från er Malin