Rädd

Jag hatar känslan jag har just nu. Känslan av panik i hela min kropp och smärta i hjärtat. Jag hatar att vara tvungen att vara i Piteå när jag inte vill vara någon annan stans är hemma i Skåne hos min älskade katt.
Tage behöver vara under uppsikt 24 timmar om dygnet för att inte riva av sitt bandage på svansen så att den inte får läka. jag måste ha min katt frisk igen, jag vet inte var jag gör om jag förlorar honom för att någon klämde av en bit av hans svans i en dörr och sen inte har tid att vara hos honom konstant. Jag tror alla ni som verkligen känner mig vet hur viktig Prins Tage är för mig, han är precis som en bror och tanken av att kanske behvöa förlora honom plågar mig. Om inte min familj hemma i Skåne kan komma överens om hur de ska kunna vara hos Tage hela tiden måste jag strunta i min skola och flyga hem i 1 vecka, det kostar ca 3000:- och de är absolut inga pengar jag har just nu men kärlek kan inte mätas i pengar och Tage är den viktigaste just nu och han behöver mig, skolan får jag väl komma efter med i värsta fall.
 
Jag orkar helt enkelt inte gå runt i Piteå med oro och panik för att lillebror är sjuk och för att min familj inte kan vara hos honom hela tiden. Varför finns det inte något som heter "hemma med sjuk katt" precis som hemma med sjukt barn. Tage behvöer någon som är hos honom hela tiden.
 
Snälla kan inte någon bara fixa honom!!!!!
 
Jag och min älsklings bror, det är tillsammans som vi är starkast! JAG ÄLSKAR DIG TAGE!
 
Puss från er Malin, en rädd sådan.